zondag 22 juli 2012

Zondag 22juli

Na veel treinkilometers zijn Babette en ik eindelijk aangekomen in Bidarray. We genieten nu van een drankje op een terras onder de platanen. De zon is net onder en je hoort af en toe een hond blaffen en een koe loeien. Het hotel is geheel voor ons. Het is mooi weer en de voorspellingen zijn goed.
De treinen waren overvol en de metro ook. We konden er nog net bijgepropt. Terwijl wij door de catacomben van Parijs werden vervoerd werd boven ons op de Champs Elysees de finish van de Tour de France gereden. We weten niet wie won.
Morgen worden wij sportief.

3 opmerkingen:

  1. Lieve Agnes,

    Wat fijn dat je weer in Frankrijk bent en je wandeling door de bergen kan vervolgen. Na de afgelopen weken is het je gegund en hopen we dat je je hoofd een beetje leeg kunt lopen en lekker kunt genieten van al het mooie om je heen. Succes en doe voorzichtig!

    Veel liefs van Tom, Greta, Roos en Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Agnes en Babette,

    Heel veel succes met jullie sportieve tocht. Fijn dat ie weer door kan gaan. Geniet van al het moois en we hopen dat de hapjes s'avond beter smaken dan op Assel! De Britse vlag hing in Parijs boven jullie te wapperen want de tour is gewonnen door Bradley Wiggins. (net opgezocht want ik volg dat verder helemaal niet)

    liefs Henk en Marga

    BeantwoordenVerwijderen