vrijdag 3 augustus 2012

Donderdag 2 augustus

Vannacht zijn de koeien gelukkig doorgelopen en de regen is weggebleven. We hebben heerlijk geslapen. Het bankje voor de hut is erg praktisch voor alle spulletjes en om te ontbijten. Dan inpakken en wegwezen. We laten het keurig achter, zoals me vroeger door Pa is geleerd.
Helaas zie je overal langs de GR 10 papiertjes liggen. Ik snap niet dat iemand een eind wandelt om van de natuur te genieten en daarna zijn wc papier en soms nog meer op het pad achterlaat.
Dan weer afdalen, afdalen, afdalen veel over asfalt.
Eindelijk bij de camping in Caserne. In dit dorp is een epicerie. Natuurlijk een eindje teruglopen. Gelukkig had de mevrouw van de camping uitgelegd waar het was: tegenover de mairie, er staat niets aangegeven. Tegenover de mairie stond een fors huis en de deur stond een beetje open en inderdaad daar was een kleine winkel met een heel precies mannetje erin. Voor ons avondeten konden we kiezen uit zuurkool, cassoulet of linzen, alles uit blik. Het werd de cassoulet, geen goede keuze!
Maar morgenochten gaan we gebakken eieren eten met spek.
De tent staat netjes naast de rivier, de was hangt te drogen en wij zijn schoongedouchet. Morgen liften naar Senta ( is nl een stom stuk asfalt, hebben we al gezien) en dan een stukje verder om weer wild te kamperen. Het gaat regenen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten